Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μην ξεχάσετε τις εκλογές!

Aγαπημένοι μου συμμαθητές-συμμαθήτριες,

   Σας παρακαλώ, μην αμελήσετε να ψηφίσετε αυτό το Σάββατο (2-2-2013) για το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων, Φίλων, Μαθητών του 5ου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ λόγοι, όσοι και οι υποψήφιοι, για τους οποίους δεν πρέπει να λείψει κανένας. Και για του λόγου το αληθές θα παραθέτω δύο λόγια για τον καθένα από αυτούς, πάντα με αλφαβητική σειρά:
Αξαρλής Στέλιος . Γεννήθηκε το 1966, αποφοίτησε το 1984 από το 5ο .Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του ΑΠΘ και είναι καθηγητής Φυσικής στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια. Έχει έντονες κοινωνικές δραστηριότητες σε επιστημονικούς και οικολογικούς συλλόγους και ενώσεις της πόλης μας και όχι μόνο.
Κεχαγιά Γεωργία. Γεννήθηκε το 1968 στην Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε το 1986 από το 5ο. Σπούδασε Γεωπονία στο ΑΠΘ και εργάζεται στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Πατήλα, καθηγητή του σχολείου μας. Είναι κοινωνική προσωπικότητα και αγαπητή από όλους.
Μαυρίδης Άγγελος. Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 5ο το 1985. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος στο ΑΠΘ και εργάζεται στην εταιρία ALTEC ως υπεύθυνος πωλήσεων. Έχει έντονη συμμετοχή στον αθλητικό χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αθλητικές ενώσεις και ομοσπονδίες της πόλης μας .
Μπαχάς Γιάννης. Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 5ο το 1985. Σπούδασε στην Γυμναστική Ακαδημία της πόλης μας και είναι καθηγητής των ΤΕΦΑΑ. Διετέλεσε καθηγητής στο σχολείο μας και οι δραστηριότητές του στον ευρύτερο αθλητικό χώρο είναι πολύπλευρες, Πρόεδρος αθλητικών σωματείων, διεθνής διαιτητής πυγμαχίας, συγγραφέας άρθρων για τον αθλητισμό, είναι μερικές δραστηριότητές του.
Πούλακας Γιώργος. Γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα, αποφοίτησε το 1982 από το 5ο. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική στην Καλσρούη. Από το 1995 είναι ιδιοκτήτης εταιρίας πληροφορικής. Έχει έντονη παρουσία στον επαγγελματικό του χώρο μέσω της καταξίωσης της εταιρίας του στον χώρο της πληροφορικής.
Τσανίδης Κώστας. Γεννήθηκε το 1966 στην Κομοτηνή, αποφοίτησε το 1984 από το 5ο. Σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ και στην Ιταλία. Ειδικεύτηκε στην χειρουργική ογκολογία, στην ορθοπαιδική και στην παιδο-ορθοπαιδική καθώς και στη αθλητιατρική και αρθροσκοπική χειρουργική σε νοσοκομεία της πόλης μας καθώς και στο νοσοκομείο Stanmore της Αγγλίας. Έχει πολλές διακρίσεις στον Ιατρικό χώρο καθώς και έντονη δραστηριότητα σε επιστημονικούς συλλόγους και εταιρίες της ειδικότητάς του καθώς και σε πολλές άλλες αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
Στυλιανού Άρης. Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 1983 από το 5ο. Σπούδασε Φιλοσοφία στο ΑΠΘ και στη Σορβόννη (Γαλλία). Διδάσκει στο ΑΠΘ από το 1995. Σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Για 12 χρόνια δίδαξε μετάφραση φιλοσοφικών κειμένων από τα γαλλικά προς τα ελληνικά στο ΕΚΕΜΕΛ (Αθήνα). Συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα των πανεπιστημιακών καθηγητών. Επί 7 χρόνια ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και επί 4 χρόνια στη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΟΣΔΕΠ.
Χατζόπουλος Γιάννης. Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε το 1983 από το 5ο. Σπούδασε Μαθηματικά και Μηχανολογία στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακό πιστοποιητικό σπουδών. Είναι ιδιοκτήτης των επιχειρήσεων: ΒΙΟΤRΟΧ από το 1993 και BIOMASSHELLAS από το 2010, εξειδικευμένες στην υπερκατασκευή οχημάτων και στην ενεργειακή αξιοποίηση βιομάζας αντίστοιχα. Έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα σαν μέλος συλλόγων της πόλης μας. Επίσης είναι πολύ περήφανος που είναι πρόεδρος του Συλλόγου μας από το 2008.
Αυτή είναι η ομάδα μετεξέλιξης του Συλλόγου μας. Οι τεχνικές προδιαγραφές της είναι υπερπλήρεις και γι’αυτό σας ξανακαλώ για πανστρατιά συμμετοχής στις εκλογές του Σαββάτου. Τα οράματα των υποψηφίων για το σύλλογό μας , από τις συζητήσεις που είχα με καθένα από αυτούς είναι εγγύηση για τη μετεξέλιξη του συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε!
ΥΓ.Η κάλπη θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 15:00 ή μέχρι να παύσει η προσέλευση.

Χατζόπουλος Γιάννης













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου