Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Καλωσόρισμα στο ιστολόγιο

Αγαπητοί μου συμμαθητές και συμμαθήτριες!
Νομίζω ότι ήλθε η ώρα ο σύλλογός μας, να αποκτήσει το ηλεκτρονικό του σπίτι, στην μορφή αυτού του ιστολογίου.Μετά την επιτυχημένη επανασύνδεση του έτους μας και την δημιουργία αρκετών πυρήνων με συμμαθητές μας μετά από αυτό το γεγονός , η φιλοξενία του διαδικτύου θα μας δώσει την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας, με όλους αν γίνεται ,τους συμμαθητές μας.
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες!
Το Πέμπτο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης μπόρεσε να διατηρήσει, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, ένα όνομα αντάξιο των μαθητών του, οι οποίοι έχουν αποκτήσει σημαντικές θέσεις σε όλο το φάσμα της κοινωνικής διαστρωμάτωσης.Ισως είναι μοναδικό φαινόμενο δημόσιου σχολείου στη Ελλάδα με τόση διάρκεια στο υψηλό επίπεδο των μαθητών του.Είναι γνωστό στους κύκλους των καθηγητών της Μέσης Εκπαίδευσης ότι υπήρξαν εποχές, που οι καθηγητές χρησιμοποιούσαν διασυνδέσεις, για να διορισθούν στο Πέμπτο. Πολλοί καθηγητές πανεπιστημίων,επιστήμονες,καλλιτέχνες,πολιτικοί και σημαντικοί επιχειρηματίες , όλοι με επιδόσεις στον τομέα τους είναι απόφοιτοι του σχολείου μας.Επίσης πολλοί μαθητές που πέρασαν από το σχολείο μας αλλά δεν αποφοίτησαν από αυτό, αισθάνονται ότι ανήκουν και αυτοί στην οικογένεια μας, γιατί στο σχολείο μας διαμορφώσαν τον χαρακτήρα τους και στο σχολείο μας δημιούργησαν τις καλύτερες φιλίες τους.Ο σύλλογός μας έχει επίσης μέλη του και φίλους του σχολείου μας γιατί η αγάπη που τρέφει για αυτούς και όλους του προαναφερθέντες είναι απεριόριστη.
Επειδή πολλά έχουν γραφεί για την ριγμάτωση της κοινωνικής συνοχής, ο σύλλογος έρχεται να συγκολλήσει τα κενά με πολύ ισχυρούς δεσμούς, για να μην αποκολληθούν αυτοί οι δεσμοί ξανά ποτέ.Έτσι λοιπόν έχει σκοπό την επανένωση των συμμαθητών αλλά και την δημιουργία μιας παράδοσης για την στήριξη μαθητών του Πέμπτου,που είτε φοιτούν στην τρίτη λυκείου του σχολείου μας, είτε στο πρώτο έτος της ανώτατης εκπαίδευσης και δυσκολεύεται το περιβάλλον τους να τους στηρίξει.
Αγαπημένοι μου φίλοι , σας καλώ να στηρίξετε τις προσπάθειες του συλλόγου μας και να ξέρετε ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα εκεί για σας.
Με απέραντη αγάπη ο πρόεδρός σας Χατζόπουλος Γιάννης

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιάννη!Για άλλη μία φορά απέδειξες ότι άξια είσαι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και από μένα Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε συγχαρητήρια και από μένα.
    Μου άρεσαν ιδιαιτερα "δημιουργία αρκετών πυρήνων - δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας - ριγμάτωση της κοινωνικής συνοχής"
    Καλή δύναμη στην προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και από μένα, κύριε Πρόεδρε!!!
    Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μαθαίνουμε νέα των συμμαθητών και να κρατήσουμε μια επαφή. Μην περάσουν άλλα 25 χρόνια για να ξανασυναντηθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή